Fick kinnect till xbox i julklapp av min man och har väl använt det sisådär. Köpte Nikes kinnect training för ett tag sen och har nu testat det några gånger. Helt ok träningsspel och cool effekt av att man ser sig själv vilket gör att spelet säger till när du gör fel eller om du avbryter övningarna för tidigt. Du kan lägga upp träningsplaner och kolla upp dina framsteg. Med andra ord som en personlig virtuell träning. Träningspassen kan tränas var för sig (ligger på 25min som man kan utöka) eller som utmaningar och 5 min pass. Nackdel: du behöver mycket utrymme och du kan inte anpassa övningarna om du får ont eller inte orkar, tex. jag behöver stå på knä när jag gör armhävningar och då registreras inte mina armhävningar.

20130326-080236.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s