Tillsammans lär vi av varandra, i reflektion och dialog med den andre får vi nya perspektiv – tillsammans blir vi till något större. Mina tankar kan skapa en dynamik i dina – dina tankar kan vända upp och ner på mina – vi lär av varandra.

Jag har en bekant som nyligen varit nere i Italien och fått fortbildning kring Reggio Emiliainspiration – hennes bilder och tankar på Facebook har väck reflektion i mig. Jag har därför bett henne om att skriva ett gästblogginlägg på Lärande Framtid då jag vet att hon har många viktiga tankar att delge till oss andra. Så jag välkomnar Petra Green som förste gästbloggare!

Kanske vill du också gästblogga på min sida?

 

Jag vet att ni är många därute som har saker att delge! Ni är viktiga! Låt oss hjälpa, stötta och provocera varandra!

Skriv till mig om du är intresserad av att gästblogga: larandeframtid@gmail.com

Bild

(bild: http://diaryofascrummaster.wordpress.com/2012/06/17/10-drawings-about-promiscuous-collaboration/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s