Först vill jag tacka för all feedback jag fått på mitt föregående inlägg om min fars sjukdom. Det värmer och vi är så tacksamma jag och min familj. Efter en lång tids sjukdom somnade min käre pappa in torsdagen den 19/2 – vi vet att han har det bättre nu.

Tack för ert stöd! ❤

Jag vill också passa på att meddela att Karlstad nu fått ett nytt datum för de som är intresserade av att höra mig föreläsa. Föreläsningen i Karlstad är nu flyttad till den 8/5 och det är tyvärr begränsat med platser så boka fort om ni är intresserade. Ni bokar genom Förskolearenan genom att trycka på denna länk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s