Under våren spreds det ganska hårda tongångar på Twitter och det förs liknande tongångar allt oftare på olika forum på Facebook. Låt oss göra resterande delen av året bättre! Låt oss vara nyfikna på varandra, låt oss vara det där utvidgade kollegiet som stöttar, inspirerar och problematiserar på ett ödmjukt sätt. Tänk efter innan du skriver och håll kritik konstruktiv utan personangrepp – respektera varandra och var ett föredöme för dina barn/elever! 

Tips från REAbloggen – HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s