Vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år även om det är några dagar kvar. Det kan komma lite inlägg eller inte…det får bli vad det blir! Kanske dyker det upp någon nyårkrönika – vem vet… Men gött ska jag ha det och det hoppas jag för dig med som läser och följer mina inlägg.

Vi i förskolan är fantastiska och viktiga! Vi har i uppdrag att lyfta, synliggöra och märkvärdiggöra våra yngsta samhällsmedlemmars röster och för att göra det krävs mycket tålamod (för det finns en hel del människor därute som inte fattat värdet av barndom TROTS att det är 2019 och att det är baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet).

Så! Drick lite bubbel och säg det till er själva! Vi är grymma! Och nästa år fortsätter vi vara lika grymma, om än inte till och med lite mer grymma 😉

God jul och Gott nytt år på er!

Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s