Runkeeper – jag vill hålla koll på min träning och kunna få info om den såsom sträcka, tid och kcal och runkeeper är en app som hjälper mig med detta. Du kan lägga in olika aktiviteter och den går på gps. Vill du bättra på dina resultat kan du dels få statistik om fart etc och bygga på med en kommentator som uppdaterar dina värden under träningen ex öka tempot per kilometer. Dessutom, om du vill hålla extra koll på livets fröjder, kan du koppla ihop den med appen ShapeUp och då registreras din träning automatiskt in i den appen.

20130329-164634.jpg

ShapeUp – är appen för dig som vill hålla koll på maten. Du kan skriva in fakta, hålla koll på viktkurvan och hur många kcal du ska äta per dag. Appen ger också tips på hur många kcal beroende på just dina mål. Det absolut bästa är att du kan lägga in egen mat men också scanna matvaror och finns de i databasen får du reda på dess kcal.

20130329-164742.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s