Den 20 februari ska jag föreläsa på Torghandel i Göteborg för tredje gången!

Torghandel är ett tillfälle, med olika innehåll, som arrangeras av Center för Skolutveckling. Jag gör detta i min tjänst som kvalitetsutvecklare. Det är alltid lika roligt att få vara i Göteborg och föreläsa.

Temat för Torghandel denna gången är

kreativitet och mediekunnighet i förskolan

”Hur utnyttjar vi tekniken i förskolan så att barnen får uppleva, utforska och skapa? Och hur kan skapande och utforskande bidra till barns förståelse för digitala processer och mediers olika budskap?”

Jag kommer att föreläsa om ”Ett nytt lärarskap” men det kommer även att vara andra föreläsare med. Bland annat kommer Linda Linder och Anna Heden vara med och berätta om tankarna kring det kreativa återvinningscentret som öppnar under våren på Norra Hisingen. Andra föreläsare som är med är Linda Sternö som arbetar som lektor i filmisk gestaltning och har fokus på barnets blick genom kameran. Sedan kommer ett gäng pedagoge från Friarelyckans förskola och berättar om IKT i vardagen. Jag är nyfiken på alla dessa föreläsningar och tankar! Kommer vara svårt att välja pass!!!

Tryck här för mer info!

IMG_0603

3 reaktioner till “Coming up! Torghandel!

  1. Hej Erika.
    Jag var och lyssnade på din föreläsning I Digitala fotspår i höstas. Kanon bra!
    TORGHANDEL,är det bara för Göteborg stad eller kan jag och en kollega om det blir fler liknande föreläsningar få delta?
    Mvh Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s