Idag har jag haft förmånen att få vara med och föreläsa på Härryda förskolor och skolors årliga lärstämma. Otroligt kul att mötas och fundera kring vad vi behöver för att möta barnen med digitala verktyg och om det transformerade lärarskap som följer det digitala. 

Det är så viktigt att skapa möjligheter för delande och lärande – en lärstämma som denna skapar dem. Och genom att lyfta interna goda exempel lyfter man också organisationen. Precis på samma sätt som Ale gjorde tidigare i veckan. Mer sånt!

#lärstämma    #härryda      

#IKT                   #delaRE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s