Lärde mig ett nytt begrepp idag från kollegor på Norra Hisingen under vår studiedag för område förskola i Västra Göteborg. ”Härvarande pedagog”. Att inte vara en närvarande pedagog utan en ”härvarande” pedagog – alltså en pedagog som är ”här” med hela sitt jag, sin själ och hjärta. Ibland är det bra att få ett begrepp på saker som särskiljer men som också förtydligar och organiserar tankarna.  Jag gillade begreppet! 

Är du en härvarande pedagog? 

 
Bild Pixabay 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s