Inte många dagar kvar till en skön semester!

Jag har haft ett otroligt händelserikt år på många sätt, både highs and lows. Ett sorgligt år, ett glädjefyllt år, ett utmanande år, ett fantastiskt år… jag stannar där… lärorikt minst sagt.

Som kvalitetsutvecklare börjar jag känna mig mer hemma i yrkesrollen. Jag lär mig hela tiden, ibland är det svårt och ibland känner jag mig på rätt ställe. Det är fantastiska sammanhang och utmanande tankar jag får finna mig i som kvalitetsutvecklare. Att få vara del av vårt stora EUprojekt Futura, att få arbeta för att delge vad som händer i Västra Göteborgs förskolor på Facebook och internt, att få möta fantastiska pedagoger i handledning, att få analysera förskolornas utveckling och verksamhet, att diskutera kvalitet med förskolechefer, att få lära av erfarna områdeschefer med mera är ett drömjobb!

Som föreläsare, författare och bloggare är det så fantastiskt roligt att få möta er som lyssnar eller läser. Ni är en stor inspirationskälla och era reflektioner är viktiga för mig. So keep’em coming!

I samband med att sommaren närmar sig så börjar vi planera hösten såklart vilket gör att hösten program börjar fastställas. Ni hittar information om kommande föreläsningar på ”Aktuellt”rutan eller på kommande projekt. Dessutom är jag involverade i två olika bokprojekt, mer mer om det till hösten!

Det som dock står på agendan innan sommaren är Rebel Learners Summercamp i juni, där jag ska föreläsa och workshoppa med Linda Linder kring ett transformerat lärarskap med design för lärande. Spännande!

beach-394503_640

(Bild från Pixabay)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s