Berörd och trött lämnar jag Malmö och SETTsyd. Ögonen fulla av grus men är så nöjd! 
Att starta dagen med applådbattle med Markus Bergenord i salen bredvid gav dagen en fantasisk start! 

Kastade mig ut med en helt ny föreläsning i år, nervös för om det jag ville lyfta kom fram. Med en fullsatt sal och med folk längs väggarna, vilken tacksamhet från mig till er som ville lyssna!!!! Det kändes bra och fint! Tack för att ni öppnade upp er för motspråk och olikheter! Tack!

Tack till Ulrika Kärnfelt för teamwork med Jordens egna hjärtslag! Vi gjorde vårt bästa för att berätta om ett projekt som är så stort i hjärtat att det är svårt att förmedla! Det kändes som vi lyckades! 

Osså ni – ni fina nätverk! Fantastiska ni! 

Tack till Marie Folin, Kajsa Envall, Markus Bergenord, Elza Dunkels, Linda Sternö, Förskolepodden, Monsénarna, Moa Backlund, Fredrik Sandström, Jacob Möllstam, Mia Smith, Petra Green, Vera Rojas, Christina Nilsson, Lärarförlaget, Heidi Maran Lundberg med flera! Tack!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s