Oj oj oj…jag har gjort det! Startat en pod…

Första avsnittet ligger ute nu med en slags introduktion till podden samt bakgrunden till att jag startade den. Jag har varit sugen länge men inte riktigt orkat fokusera och lära mig men då föreläsningar ställts in och jag preppar flippade möten på jobbet så kom suget upp till ytan igen.

Efter lite googlande och grunnande så gick det faktiskt hyfsat lätt att få till…tror jag.

Lyssna gärna på första avsnittet och håll koll här på hemsidan och sociala medier för kommande avsnitt.

För att lyssna på mina första bambiliknande steg – tryck HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s