💯 NU är jag så taggad och glad för att officiellt släppa denna NYA föreläsning ”𝐀𝐭𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐧𝐚 𝐠𝐞𝗺𝐞𝐧𝐬𝐚𝗺𝐭 𝗼𝐜𝐡 𝗺𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐟𝐮𝐥𝐥𝐭 𝐥𝐚̈𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞” som webföreläsning.

Förskolan är en verksamhet i rörelse och vi som arbetar i där har i uppdrag att utveckla utbildningen. Vi arbetar i en organisation vars syfte är att verka för lärande men vet vi vad det innebär att vara en lärande organisation?

En organisation består av många människor som lär på olika sätt men ändå för vi in alla i samma tankar om hur man lär när vi tex organiserar oss för utvecklingsarbete. Och frågan är om det vi gör för att utveckla vår praktik når barnen? Gör våra olika insatser och aktiviteter skillnad?

Denna föreläsning har ett särskilt fokus på organisationen som möjliggörare för en kompetensutveckling som gör skillnad och där vi inte hamnar i arbetsstress utan snarare meningsfullhet och delaktighet.

Går att boka redan idag och tillgänglig från 10/5. Mer info hittar du HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s