Har nu mött några enheter är från Västra Göteborg på studiebesök. Det är så roligt att få möta andra i reflektion, att få sätta ord på vår egen verksamhet är otroligt utvecklande och får också den pedagogiska kompetensen att gå framåt. Det är spännande att höra vilka tankar andra pedagoger får i vår miljö – och vad är det man tar med sig? Ibland kan det vara lätt att fastna i ”men sånt material har inte vi” men jag tror starkt på att utgå från det man har för då rör man sig framåt, än att utgå från det man inte har – för då kommer man ingenstans. Sen förstår jag givetvis frustrationen men ur den föds behov och behov är fantasins moder. Mitt behov tvingar mig att tänka kreativt! Och på det sättet har människans alla uppfiningar uppstått, genom ett behov av något mer.

2 reaktioner till “Behov av kreativitet

  1. Hej! Måste bara passa på att säga tusen tack för ett otroligt inspirerande studiebesök! Vi gick från er förskola med så mycket tankar och inspiration och framförallt glädje! Ser fram emot att spinna vidare på allt som besöket gav. Och framförallt låta alla nya tankar frodas tillsammans med ”våra” barn 🙂

    1. Tack detsamma! Funderar och reflekterar fortfarande! Så mycket delande, verkligen dela och lära av varandra. Nätverkandet som framtidens moder! Det är sådana dagar jag älskar mitt jobb när jag möter engagerade, nyfikna och drivna pedagoger och inte att förglömma de fantastiska barn som gör det möjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s