Gilla på Facebook

image

Jag har bestämt mig för att bli mer aktiv i mitt nätverkande och har därför tänkt att lägga lite krut på min Facebooksida Lärande Framtid. Jag kommer inte att sluta blogga utan kommer fortsätta som vanligt. Men på min Facebooksida kommer ni att finna kortare reflektioner, inspirerande länkar och  bilder.

Så om du vill inpireras och följa mina tankar – gilla min sida Lärande Framtid på Facebook!

/Erika

Annonser

Om Erika Kyrk Seger

Utbildningskonsult
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s