Dagarna går och SETT närmar sig. För tredje året i rad har jag fått möjligheten att delta som föreläsare 

Denna gången i min yrkesroll som kvalitetsutvecklare för område förskola i Västra Göteborg. Tillsammans med min chef, Ina Lindén, ska vi berätta på torsdagen om vårt stora EUprojekt Futura – lära för att lära och hur projektet bygger upp ett kollektivt lärande och delande. Det kommer att vara ”tysta” förelsningar i år också – känns skönt att man har gjort det tidigare.

Här är info om vår föreläsning och här finns en intervju med oss som Linda Linder gjort.

Dessutom kommer jag att föreläsa på ”golvet” i mässhallen med min nya föreläsning ”Ett transformerat lärarskap” i Förskolearenans monter under torsdagen. 

Mer info kommer men just nu läggs det mycket tid på förberedelser. 

  

Det kommer att vara ett späckat program i år – så många bra föreläsare! Många från boken ”Mediepedagogik på barnens villkor” bland annat. I år har jag också fått möjligheten att gå på ledarspåret under tisdag-onsdag vilket ska bli grymt spännande! Jag har inte hunnit sätta mig in i programmet ordentligt men tänkte redan nu kolla över vilka jag vill lyssna på för av erfarenhet vet jag att man måste vara ute i god tid även om salarna är stora.

Förra året var det framförallt nätverkande som stannande kvar efter SETT, #settlaggad. Jag vet att jag kommer att få träffa så många härligt engagerade människor som är där för att utvecklas och lära i sin profession. Längtar efter spännande tankar, reflektioner och kullerbyttor i dialog med andra. Nätverkande!

Om du är där – fånga mig med en kullerbytta! Kanske skulle vi kunna ta en groupie under mässan? 

/Erika

En reaktion till “SETT2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s