Nästa avsnitt i podcasten ”Vi pratar förskola” är ute. Denna gång diskuterar Josefine och Sofie beprövad erfarenhet. Gäst är förskolechef Linda Olausson. 

För mig är detta avsnitt extra intressant eftersom jag just nu är mitt uppe i skrivandet av en fältstudie kring beprövad erfarenhet. Begreppet är svårtolkat och i avsnittets diskussionen framgår det. Vad är en vetenskaplig grund och hur hänger det ihop med beprövad erfarenhet? Har en massa tankar i huvudet och avsnittet gör mig bara desto säkrare på att detta måste problematiseras mer! När studien är godkänd och klar kommer jag att lägga upp den här på hemsidan för er som är intresserade av att gräva mer i begreppet. Men tills dess tycker jag att ni ska lyssna på Josefine, Sofie och Linda – det gör ni genom att trycka HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s