https://www.podbean.com/media/share/pb-riuf7-e96828

I dagens avsnitt har jag ringt upp Alexandra och Johanna på Drottninghögs förskolor i Helsingborg för att prata om deras roller som förstelärare i förskolan. Vad innebär uppdraget? Hur kom det till, då staten inte ger bidrag för förstelärare i förskolan? Och varför gör den inte det? Varför är rollen viktig? Hur ser kollegorna på den? Många frågor som i grunden handlar om att skapa möjligheter för en mer likvärdig förskola, karriärsmöjligheter för förskollärare och en attraktiv (och hållbar) arbetsplats. Alexandra och Johanna finns också på insta under profilen ”forskolistor”. / Erika Kyrk Seger 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s