2020 har varit ett annorlunda år och även som föreläsare har jag fått tänka annorlunda. Föreläsningar har inte kunnat genomföras och som det ser ut det närmaste kommer även våren 2021 komma med restriktioner. Även om vardagen är annorlunda så arbetar vi ju med fortsatt utbildning och då kan det ibland behövas inspiration.

Jag har därför spelat in två av mina föreläsningar som nu går att köpa; Digital förskola (tillgänglig nu) och När dokumentationen stannar i skärmen (tillgänglig från 2021-01-01). Föreläsningarna är på 45 min vardera och till detta får man presentation samt frågor att ta med vidare i det egna arbetet på enheten.

För att läsa mer om föreläsningarna samt för att köpa – tryck här.

En reaktion till “Nu kan du köpa webföreläsning med Erika Kyrk Seger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s