Tack Marie för att du sätter snurr på mina tankar!

”Det enda jag kan ändra är mina egna tankar. Det är på tankens nivå som all förändring startar. Det är på tankens nivå som jag gör mina val.”

Kay Pollack

Det är ett val, ett medvetet val, som gör att vi väljer att arbeta med ett förhållningssätt där alla människor, stora som små, ses som viktiga och med rättigheter. Där alla har rätten att få vara, rätten att få höras, rätten att få synas och rätten att få upptäcka. Ett förhållningssätt som åtföljs av en nyfikenhet, ett lyssnande och engagemang i den vi möter, barn som vuxen.

20130514-065139.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s