Lite boktorka innan semestern med det största skälet att huvudknoppen behövde vila. Men nu när terminen kickar igång igen går boken in i nästa skede (vilket jag kommer att återkomma till). Därför tänker jag att det också är dags att presentera nästa författare som är såväl den sista som bokens redaktör – nämligen jag själv. 

Erika är utbildad lärare och har arbetat främst inom förskolan både som förskollärare och med kvalitetsutveckling. Idag arbetar hon som pedagogisk samordnare i Gråbo förskolor där hon stödjer förskolerektorer, pedagoger och barn i utveckling och lärande. Utöver detta är hon en uppskattad föreläsare med särskilt fokus på förskolans digitalisering som bland annat lett till att hon arbetat som expert på Skolverket för detta. Mer om detta finns på LinkedIn och hemsidan.

I boken skriver Erika två kapitel som framförallt lyfter olika sidor av förskolans digitalisering där problematisering av det vi möter är i fokus. Att digitaliseringen i förskolan inte svart och vit utan snarare befinner sig på en ganska stor gråskala vilket vi behöver hålla under diskussion samtidigt som det digitala behöver bli något som ”bara ingår” i det vi redan gör. 

Instagram: @erika_k_seger_official

Twitter: @ErikaKyrkSeger

Hemsida: http://www.larandeframtid.com

LinkedIn: http://linkedin.com/in/erika-kyrk-seger

#bok2019

#erikakyrkseger

#lärandeframtid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s